Restauració Social
Per oferir, prestar i gestionar el servei d’alimentació per a col·lectivitats.
L’abast de l’acord consisteix que MISMAEFICACIA presta i gestiona menjadors col·lectius ( serveis de catering in situ o transportat) amb el complet suport de XXXX que aporta el seu coneixement tècnic, logístic i operatiu:
- 55.000 menús diaris.
- Servei especialitzat que s’adaptada a cada empresa segons sigui el sector d’activitat, tipus, estil d’empresa i ubicació geogràfica.
- Proposta de valor consistent en una variada gastronomia: saludable, equilibrada, nutritiva i atractiva.
- Dietes especials: per a comensals amb requeriments nutricionals específics per motius de salut, al·lèrgia alimentària o intolerància alimentària.
Quan el client ho requereix, aquests serveis es complementen amb la gestió de:
- Cafeteries.
- Esmorzars per a empreses.
- Coffee break reunions.
- Menús especials: degustacions, jornades gastronòmiques, Nadal, etc.
- Màquines vending.
- Hospitality.