destrupackDestrucció i reciclatge confidencial de documents recollida selectiva de paper i cartró

Productes i Solucions

MISMAEFICACIA és el Centre Especial de Treball “partner” estratègic de Destrupack.

 Catàleg:

Des de la nostra CENTRAL DE SERVEIS subministrem als nostres clients Serveis de destrucció confidencial de documents i altres suports. D’aquesta manera facilitem el compliment de les obligacions derivades de la LISMI com a mesura alternativa.

Amb més de 50 anys d’experiència Destrupack, és líder en la destrucció confidencial de documents i altres suports així com en la recollida selectiva de paper, catró, o d’altres materials sensibles de la seva entitat a través d’un servei segur, independent i flexible integrat en la seva organització o en el seu negoci i d’acord a les seves necessitats.

Contribuïm a l’ordre en tot tipus d’instal·lacions públiques i privades i al benestar dels seus treballadors, usuaris i resta de persones en general a través de solucions sempre sostenibles per al medi ambient.

Servei de contenidors de reciclatge
Disposem de la més àmplia gamma de contenidors de reciclatge per a documentació del mercat. Ens ajustem a les necessitats del client, els assessorem i proposem la solució més adequada per a les seves necessitats i requeriments.

L’acord engloba la col·laboració de personal de MISMAEFICACIA-CET amb Destrupack per a la realització de tasques logístiques de manipulació, picking, recollida, destrucció de documents per als clients de MISMAEFICACIA.